89,50
179,00
Du sparer: 89,50
Lille Stor

Neutral LadyCup med flot stofpose, incl. dansk eller norsk brugervejledning

LadyCup er en ny menstruationskop fremstillet udelukkende af medicinsk silikone. Den udtørrer ikke dine slimhinder og forårsager derfor ikke ændringer af det narturlige miljø i skeden. Den er designet til at blive indført på samme måde som en tampon. Under din menstruation bliver menstruationsblodet indsamlet i koppen. 

 

LadyCup fåes i 2 størrelser.

 

Størrelse "lille" er egnet til piger/ kvinder, der ikke har født barn eller er op til ca. 25 år. 

 

Størrelse "stor" er velegnet til piger/kvinder der har født eller er over 25 år. Du bør også vælge en stor, hvis du bløder meget.  

 

Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser
Line Nielsen 05/12/2009

Hej Synes det er nemt at bruge en menstruationskop. Den er meget hygiejnisk, og så glæder jeg mig over at jeg ikke skal bruge penge hver måned på tamponer mm. Den får kun 4 stjerner fordi jeg hader at have mens! Hilsen Line

Sara Grigoleit 16/08/2010

Ladycup er en fantastisk opfindelse! Lugtfri, hygiejnisk, praktisk...og den gør det muligt for mig at passe mit arbejde, da jeg har en meget kraftig blødning.

Pia Nørgaard 25/04/2016

En stor lettelse at slippe for bind.. Kan dyrke motion som jeg hvis ikke havde menstruation. Det bliver ikke meget bedre ;)

Maria Hansen 21/09/2016

Uden tvivl det letteste og mest behagelige jeg har prøvet!! Slut med ubehagelige bind og trælse tamponer! Det eneste der trækker ned, er de uundgåelige misfarvninger (som dog først er taget til efter et års tid!!!) som kommer på den gennemsigtige kop.. Køber en farvet en næste gang, men det er 100% sikkert den rigtige løsning for alle der vil af med tasken fuld af bind/tamponer og frygten for pludseligt at have en plet på bukserne. Anbefaler dem klart til alle der overvejer det!!

Tine Petersen 09/10/2016

Måske den bedste opfindelse ever! Fri for alt det bøvl. Love it.

Tilføj anmeldelse: