132,30
189,00
Du sparer: 56,70

Lilla LadyCup med flot stofpose, incl. dansk eller norsk brugervejledning.

LadyCup er en ny menstruationskop fremstillet udelukkende af medicinsk silikone. Den udtørrer ikke dine slimhinder og forårsager derfor ikke ændringer af det narturlige miljø i skeden. Den er designet til at blive indført på samme måde som en tampon. Under din menstruation bliver menstruationsblodet indsamlet i koppen. 

 

LadyCup fåes i 2 størrelser.

 

Størrelse "lille" er egnet til piger/ kvinder, der ikke har født barn eller er op til ca. 25 år.

 

Størrelse "stor" er velegnet til piger/kvinder der har født eller er over 25 år. Du bør også vælge en stor, hvis du bløder meget. 

 

Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser
Julie 03/09/2016

Som lovet Ladycup er det bedste køb længe. Det er fantastisk, at jeg ikke konstant er nød til at gå på toilettet for at skifte tampon. Og den der pinlige situation, hvor man er nødt til at smugle en tampon med på toilettet, er slut. Det skal dog siges, at det krævede lidt øvelse og tilvending at lære at bruge ladycuppen optimalt, men på YouTube findes der nogle fantastiske videoer, hvor det bliver forklaret og vist med et champagneglas på en rigtig god måde. Bestilling, betaling og levering var let og uden problemer. Jeg vil klart anbefale alle, der er træt af hele cirkusset med tamponer og bind at købe en ladycup.

Tilføj anmeldelse: