Eros Bodyglide® 100 ml

Fantastisk lækker silikoneglidecreme.DEN ÆGTE EROS BODYGLIDE. Pas på de dårlige kopier der bliver solgt mange steder!

95,00
109,00
Du sparer: 14,00

DEN ÆGTE EROS BODYGLIDE. Pas på de dårlige kopier der bliver solgt mange steder!
Eros Bodyglide® er nok den bedste glidecreme på markedet. Eros er en mineralsk silikonebaseret glidecreme. Den er både smags og lugtfri. Den indeholder ingen konserveringsmidler, olie, parfume eller andre tilsætningsstoffer, der kan frembringe allergi.

Eros Bodyglide® er meget drøj i brug, så det er kun få dråber der skal anvendes. Den kan anvendes som glidecreme og er også en fantastisk massageolie. Eros Bodyglide kan anvendes sammen med kondomer.

Eros Bodyglide® kan forhindre røde knopper ved intimbarbering- påsmøres efter barberingen.

Eros Bodyglide® kan smøres på inderlårene hvis de går mod hinanden. På den måde undgåes svien og røde knopper.

Eros Bodyglide® frisker din tatoverings farver op, især de sorte farver.

Eros bodyglide® er god til hårspidser. Kom det i dine spidser, for at undgå at de bliver slidte eller spalter.

Eros Bodyglide® beskytter mod frost og blæst. Tilsæt din dagcreme en dråbe Eros og mærk forskellen. Smør dine hænder ind i Eros og få super bløde hænder og flotte negle. Påfør Eros efter du har barberet eller vokset ben, de bliver smukke og silkebløde!

Bemærk: Glidecremen er silikonebaseret og må derfor ikke anvendes sammen med andre silikonebaserede produkter, såsom vores Ladycup!!.

Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser
Sandra Petersen 01/11/2009

Det ER verdens bedste glidecreme :-) Har aldrig prøvet noget så skønt på min hud. Hvor er jeg bare glad for den! Knus Sandra

Jette Kristensen 09/08/2010

Simpelthen så LÆKKER at bruge til massage! Bliver ved med at være glat... Super drøj i brug :)

C B 18/11/2012

Det er uden tvivl den bedste af sin slags. Den er også SUPER god til intimbabering så det hverken river eller gør ondt på samme tid med at det bliver spejl glat. En anden funktion som jeg også har benyttet mig meget af er, at den er super god til hårspidser. Bare brug det der svarer til en lille ært, og put det så i spidserne. Væk med tørre og slidte spidser på 0,5! Alle pengene værd, og masse af funktioner.

Tilføj anmeldelse: